Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Verkkokauppa – Helpoin tapa myydä

Verkkokauppajärjestelmät

Yhä suurempi osa kaupankäynnistä siirtyy verkkoon, koska verkossa toimiminen on sekä ostajalle että myyjälle ylivoimaisen nopeaa, tehokasta ja välikäsien vähentyessä edullista. Verkkokaupan perustaminen on helpoin tapa myydä tuotteesi koko Suomen markkinoille, tai jopa ympäri maailman.

Seravon verkkokaupparatkaisu

Seravo Oy tarjoaa yrityksellesi helppokäyttöisen verkkokaupparatkaisun avaimet käteen -periaatteella. Meillä on vuosien kokemus web-tekniikoista ja verkkonäkyvyydestä, ja toimitamme valmiiksi mietityn ratkaisun joka on sekä teknisesti että liiketoiminnallisesti edistyksellinen. Seravon asiakkaana voit olla varma, että yrityksellesi rakennettu verkkokauppasivusto on optimoitu myynnin maksimoimiseksi. Toteutamme yrityksellesi verkkokaupan joko valmisohjelmistona normaalin verkkosivupalvelumme lisäosana tai täysin liikeideasi mukaisesti räätälöitynä ratkaisuna. Tarjoamme myös palvelinkapasiteettiä omilta palvelimiltamme asiakkaidemme käyttöön. Seravon keskitetyssä ylläpidossa on muun muassa WordPress-ohjelmistolle optimoitu palvelin, jonka ansiosta asiakkailla on aina erinomaisesti toimivat sivut ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä itse mitään teknistä ylläpitoa. WooCommerce on WordPress-alustaan integroitu verkkokauppaohjelmisto, joka valmisratkaisuna mahdollistaa Suomeen sopivan laadukkaan verkkokaupan rakentamisen ja ylläpitämisen edullisesti. Asiakkaalle tilaustyönä alusta asti rakennettavat verkkokaupat ja verkkopalvelut toteutamme Node.js-sovelluksina HTML5-tekniikoita käyttäen, jolloin saadaan täsmälleen haluttu, tuotteen houkuttelevuutta lisäävä käyttäjäkokemus.

Verkkokauppoja toteuttaessa huolehdimme

 • helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta
 • tietoturvasta
 • suomalaisista maksutavoista
 • logistiikan integroinnista
 • hakukoneoptimoinnista
 • kävijätilastoinnista ja analytiikasta
 • ja kaikesta muusta verkkokaupan menestymisen kannalta olennaisesta

Otamme vastuun verkkokaupan teknisestä ylläpidosta tilaajan tarpeita vastaavassa laajuudessa. Tilaajalle nimetään vastuuhenkilö, joka ensisijaisesti ylläpitää tilaajan tietojärjestelmiä ja jonka tilaajan kanssa yhteistyössä edistää tilaajan tietojärjestelmien käyttöä ja kehitystä. Tarvittaessa optimoimme asiakkaan tietojärjestelmää ottamalla käyttöön oman asiantuntemuksemme mukaisia parhaita käytäntöjä. Ylläpidettäviin tietojärjestelmiin asennetaan valvontaohjelmisto, joka lähettää tietoa Seravon valvontakeskukseen. Asiakkaallamme on mahdollisuus nähdä omien järjestelmiensä tiedot Seravon valvontakeskuksen kautta, mikä on hyödyllistä erityisesti, jos käytössä ei ole entuudestaan valvontaohjelmistoa. Lisäksi palveluun sisältyy kaksi kertaa vuodessa pidettävä IT-strategiapäivä johtavan tietohallintoasiantuntijamme kanssa, jossa käydään läpi asiakkaan kokonaistilanne, tietojärjestelmien elinkaariti sekä suunnitellaan tulevia hankintoja ja kehittämiskohteiden priorisointia. Vastuullisena ylläpitokumppanina varmistamme täten, että asiakkaan IT-investoinneista tulee mahdollisimman suuri hyöty.

Verkkokauppa kasvaa

 • Verkkokaupan kasvu vuonna 2013 oli 6 %.
 • Suomalaiset käyttävät verkkokauppaan yli 10 miljardia euroa vuodessa.
 • Vähittäiskaupan nopeiten kasvava muoto Suomessa on postimyynti 10% vuosivauhdilla.
 • Erikoiskaupan myynti Suomessa on vuositasolla lähes 20 miljardia euroa, mikä on puolet koko vähittäiskaupan arvosta.

Esimerkkejä Seravon toteuttamista verkkokaupoista