Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE

Tiedotteet

15 Seravo.fi ja Linux-tuki.fi yhdistetty

Sivustomme Linux-tuki.fi on ottanut käyttöön sivuston Seravo.fi ulkoasun, ja samalla Seravon Linux-tukipalveluista kertovat sisällöt on keskitetty sivustolle Linux-tuki.fi. Sivusto Seravo.com keskittyy Seravon WordPress-palvelun esittelyyn.

Seravo.fi uudistettu responsiivisena

Sivustomme on uudistettu käyttäen Twitter Bootstrap -kirjastoa sekä uusimpia HTML5-tekniikoita käyttäen. Samalla navigaatio on uusittu ja palvelut on jaettu selkeästi asiantuntijapalveluihin ja verkkopalveluihin.

Seravo.fi uudistettu

Sivustomme on uudistettu esittelemään paremmin asiantuntijapalveluitamme. Uusi sisältö on erittäin selkeää ja sisällöllisesti tulemme täydentämään sitä myös lähikuukausina.

Teknisesti sivut on toteutettu uusilla tekniikoilla, kuten HTML5, mikroformaatit ja CSS3. Internet Explorer 7 -selaimen yleisyyden vuoksi emme kuitenkaan vielä ottaneet käyttöön kaikkein uusimpia tekniikoita, kuten upotettuja fontteja. Tekniikka tullaan esittelemään tarkemmin blogissamme kevään ja kesän aikana.

Uuden sivuston graafisen suunnittelun on tehnyt Mikko Salonen Suomimedia Oy:stä. Teknisestä toteutuksesta vastasimme luonnollisesti itse.

Suomen Linux-tuki Seravolle

Suomen Linux-tuki on 8.3.2011 alkaen osa Seravo Oy:tä. Kaikki Suomen Linux-tuen tämänhetkiset sopimukset, velvoitteet, asiakkaat, henkilöstö ja omaisuus siirtyvät Seravo Oy:lle. Siirto ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaille. Voimassa olevien tukipalvelusopimusten hinnat ja nimetyt tukihenkilöt säilyvät ennallaan.

Muutos on osa uudelleenjärjestelyä, jonka ansiosta voimme jatkossa tarjota entistä parempia ylläpito- ja tukipalveluita.

Seravo Oy perustettu

Seravo Oy on perustettu Tampereella 15.2.2011.