Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Me varmistamme, että asiakkaamme investoinnit IT-ratkaisuihin
tuottavat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä parhaan tuoton.

Teknologiat

Toimintamme lähtee aina asiakkaan tarpeista ja liiketoiminnasta.

Kehittämämme järjestelmät voivat rakentua joko valmisohjelmistoja yhdistelemällä ja räätälöimällä, tai ne voidaan ohjelmoida asiakkaalle mittatilaustyönä. Emme myy tai edusta mitään ohjelmistotuotetta, vaan kaikki järjestelmät kehitetään ja ohjelmistovalinnat tehdään asiakkaan todellisten tarpeiden mukaan. IT-järjestelmä pitää sovittaa asiakkaan liiketoimintaan, ei toisin päin.

Me opettelemme asiakkaan liiketoiminnan, jotta asiakkaan ei tarvitse opetella tekniikan toimintaa. Pidämme asiakkaidemme puolta ja takaamme, että asiakkaan ei tarvitse sopeutua IT-järjestelmään vaan tietojärjestelmä sopii asiakkaalle.

Asiantuntijapalveluihin sisältyy aina varmistus siitä, että asiakkaamme investoinnit IT-ratkaisuihin tuottavat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä parhaan tuoton. Osaamme huomioida niin sopimusjuridiikan, tietoturvan kuin eri järjestelmien välisen yhteentoimivuudenkin. Tiedämme mihin teknologiaan kannattaa panostaa ja mitä välttää. Meillä on menetelmiä mitata ohjelmiston helppokäyttöisyys ja muuttaa se vertailukelpoisiksi numeroiksi pelkkien mielipiteiden sijasta, jolloin asiakas voi olla varma saavansa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimintaperiaatteemme:

  • haluamme olla henkilökohtaisesti ylpeitä työmme jäljestä,
  • lopputulos on katselmoitu monesta eri näkökulmasta monen asiantuntijamme toimesta,
  • asiakkaan tilanne ymmärretään ja asiakas saa enemmän kuin tilasi,
  • työmme tulokset ovat toimittajariippumattomia.

Ketteryys

Massiiviset tietojärjestelmähankkeet ovat tuomittuja epäonnistumaan, koska valmistuessaan ne ovat jo vanhentuineita eivätkä vastaa loppukäyttäjien tarpeita. Me noudatamme kaikessa tekemisessä ketteriä menetelmiä (agile) jotta saadaan nopeammin ja parempia tuloksia.

Maailman suurin innovaatioalusta

Maailmassa on yli 200 000 ohjelmistoa, joiden lähdekoodi on avoimesti käytettävissä. Kaikissa projekteissamme autamme asiakkaitamme hyödyntämään tätä maailman suurinta innovaatioalustaa. Valmiiden, julkisesti testattujen ja auditoitujen komponenttien hyödyntämisen takia pystymme tarjoamaan kilpailijoitamme laadukkaampia tietojärjestelmiä nopeammilla toimitusajoilla ja pienemmillä kokonaiskustannuksilla.

Teknologiat

Vastaamme asiakkaan puolesta siitä, että projekteissamme käytetään tilanteeseen sopivaa teknologiaa.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.