Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Seravo Oy - avoimen lähdekoodin asiantuntija

Yritys

Seravo Oy on erikoistunut IT-asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen Linuxia ja muita avoimen lähdekoodin ohjelmistoja käyttäville asiakkaille. Palveluksessamme on avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on kokemusta niin palvelin-, työasema- kuin sulauteutuistakin ympäristöistä.

Linuxin ja avoimen lähdekoodin asiantuntijat

Seravon ensisijainen tehtävä on auttaa asiakkaitaan Linux-pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Meillä on Linuxiin ja avoimen lähdekoodin hyödyntämisestä kokemusta sekä sulautetuissa järjestelmissä, työasemissa että erityisesti palvelimissa. Seravo Oy:n palveluksessa on useita avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus niin selainpohjaisten sovellusten tekemisestä kuin niitä tarjoavien palvelinten ylläpidosta. HTTP, TLS, HTML5 ja muut vastaavat IETF:n ja W3C:n standardit sekä niiden mukaiset tekniikat ja palvelinsovellusten kehittäminen yhteentoimivuutta, tietoturvaa ja helppokäyttöisyyttä ajatellen ovat Seravon ydinosaamista.

Toteutamme nopealla aikataululla ketteriä projekteja, joissa hoidamme kaiken suunnittelusta ylläpitoon.

Seravo Oy:n ansiosta kaikilla asiakkaillamme on aina joku jonka puoleen kääntyä, ja mikäli asiakkaan järjestelmät on kokonaan Seravon ylläpidossa voi asiakas olla täysin huoleton. Erotuksena kilpailijoistamme, kaikki Seravo Oy:n palveluksessa olevat ylläpitäjät osaavat myös ohjelmoida, joten avoimen lähdekoodin hyötyjä voidaan käyttää täysimittaisesti.

Keskitetysti ylläpidetyt ratkaisut

Asiantuntijapalveluiden lisäksi tarjoamme myös palvelinkapasiteettia omilta palvelimiltamme asiakkaidemme käyttöön. Seravon keskitetyssä ylläpidossa on muun muassa WordPress-ohjelmistolle optimoitu palvelin, jonka ansiosta asiakkailla on aina erinomaisesti toimivat sivut ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä itse mitään teknistä ylläpitoa. WooCommerce on WordPress-alustaan integroitu verkkokauppaohjelmisto, joka valmisratkaisuna mahdollistaa Suomeen sopivan laadukkaan verkkokaupan rakentamisen ja ylläpitämisen edullisesti.

Tekijät

Henkilökunnallamme on vahvan Linux-osaamisen lisäksi kokemusta useilta toimialoilta, kuten julkishallinnosta, teollisuudesta ja sosiaali- ja terveydenhuollosta. Jos etsit tietynlaista osaajaa Linuxin, avoimen lähdekoodin ohjelmistojen tai verkkotekniikoiden saralta, ota yhteyttä.

Oman henkilöstömme lisäksi meillä on laaja kontaktiverkosto sekä kotimaisiin että ulkomaisiin erityisosaajiin ja alan yrityksiin.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, katso työpaikat.

Sopimusehdot

Kuukaisisopimukselliset asiantuntijapalvelusopimukset ja ylläpitosopimukset tehdään ja allekirjoitetaan kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

Yksittäisiä tuntitöitä tehtäessä tai edullisia vuosimaksullisia verkkopalveluitamme toimittaessamme sovellamme yleisiä sopimusehtojamme.

5 syytä valita Seravo:

  • Seravo Oy:llä on syvällistä osaamista avoimesta lähdekoodista sekä teknologiana että ekosysteeminä. Henkilöstön vanhin on mainittu Linux-ytimen credits-tiedostossa jo vuonna 1992 ja henkilöstössä on myös henkilö joka on saanut 2012 Vuoden Linux-tekijä -palkinnon, 2012 Nordic Free Software Award -palkinnon ja on kysytty esiintyjä avoimen lähdekoodin tapahtumissa. Suomen avointen tietojärjestelmien keskus COSS ry:n verkkosivut coss.fi ovat Seravo Oy:n ylläpidossa.
  • Kaikki ylläpitäjämme ovat myös ohjelmoijia. Kyky lukea lähdekoodia takaa, että henkilöstömme pystyy porautumaan mihin tahansa ohjelmiston ongelmaan. Kyky kirjoittaa koodia mahdollistaa maksimaalisen hyödyn saamisen lähdekoodin avoimuudesta, sillä emme vain käytä avointa lähdekoodia, vaan voimme myös parantaa ja sovittaa sitä asiakkaidemme tarpeisiin.
  • Olemme erityisen kokeneita verkkopalvelinteknologioissa. Henkilöstöllämme on kokemusta Suomen suurimpien verkkosivustojen ylläpitämisestä ja Seravo Oy on alun perin versonnut verkkopalveluita tarjoavasta yhtiöstä, joka on toiminut Linux-palvelimia käyttäen vuodesta 2000 alkaen.
  • Pysymme kehityksen kärjessä. Perinteisten palvelinteknologioiden (esim. Linux+Apache+MySQL+PHP tai J2EE) lisäksi arvioimme jatkuvasti uusia teknologioita tarjotaksemme asiakkaillemme etumatkaa tarpeen vaatiessa. Viime vuosina olemme rakentaneet useita tietojärjestelmiä joissa on keskeisiä teknologioita HTML5 ja Node.js, NoSQL-tietokannat ja MariaDB Galera.
  • Olemme intohimoisia tietoturvan, helppokäyttöisyyden ja toimintavarmuuden suhteen. Teemme kaiken varmistaaksemme, että asiakkaillamme on erinomaiset tietojärjestelmät. Mikäli jotain odottamatonta tapahtuu, reagoimme nopeasti ja työskentelemme peräänantamattomasti.