Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Miten hyötyä Linuxista ja muista avoimen lähdekoodin ohjelmistoista?

Suunnittelu ja kehitys

Yrityksemme palveluksessa on useita Linux-veteraaneja joilla on kokemusta ja näkemysta erityisesti avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käytöstä. Avoimet ohjelmistot muodostavat maailman suurimman innovaatioalustan ja niissä on hurjasti potentiaalia. Potentiaali voi kuitenkin jäädä saavuttamatta jos käyttöönotossa on väärä strategia.

Oikean strategian saavuttamiseksi tarjoamme organisaatioden ylimmälle johdolle sekä teknologia- ja tuotekehityspäättäjille suunnattua palvelua, jossa konsulttimme avustaa oikeiden ongelmien tunnistamisessa, ratkaisujen suunnittelussa ja jatkuvasti kehittyvän järjestelmän luomisessa – mitä ikinä se onkaan kunkin asiakkaan erityisessä tilanteessa.

Johtava konsulttimme on Otto Kekäläinen, joka on mm. palkittu vuoden Linux-teosta Suomessa 2010 ja Nordic Free Software Award -palkinnolla Göteborgissa 2012. Kekäläinen on Euroopan vapaiden ohjelmistojen säätiön valtuuskunnan jäsen, Suomen tiimin koordinaattori sekä Suomen avointen tietojärjestelmien keskus COSS ry:n ohjausryhmän jäsen. Kekäläinen on myös FUUGin säätiön hallituksen puheenjohtaja. Kekäläinen on työskennellyt ammattimaisesti Linux-pohjaisten järjestelmien ja avoimen lähdekoodin hyödyntämisen kanssa jo vuodesta 2000 ja hän on auttanut strategisella tasolla sekä yrityksiä että julkishallinnon yksiköitä.

Koulutus

Kekäläinen toimii myös avointen ohjelmistojen kouluttajana Open Trainersissa ja on kirjoittanut alan lehtien toimeksiannoista artikkeleita mm. Linuxista ja tietoturvasta. Hänellä on laajasti kokemusta eri yhteiskunnan aloilta ja kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa myös tietotekniikan ulkopuolella.

Aiheeseen liittyviä blogiartikkeleita

Seravon julkista koodia

Avointen projektiemme koodi on katseltavissa Seravon Github-sivulla.