Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
HTML5 – Sovellukset ja sivustot jotka toimii kaikkialla ja heti

Räätälöidyt verkkopalvelut

Vaikka moneen tarpeeseen löytyy valmiita ohjelmistoja, tulee joskus vastaan tilanne, että asiakkaan tarpeeseen on räätälöitävä ohjelmistoa tai että asiakkaan toiminta on niin ainutlaatuista, että tarpeeseen on tehtävä kokonaan uusi ohjelmisto.

Tällaisessa tilanteessa Seravo voi auttaa asiakasta:

  • tuottamaan kirjallisen määrittelyn asiakkaan tarpeista
  • etsimään sopivia valmisohjelmistoja kokoelmista, joissa on satoja tuhansia ohjelmistoja listattuna
  • vertailemalla valmisohjelmistoja tarpeeseen sekä keskenään

Kun lähinnä asiakkaan tarvetta oleva valmisohjelmisto on löytynyt, voidaan se räätälöidä vastaamaan asiakkaan täsmällistä tarvetta. Se on teknisesti ja taloudellisesti mahdollista, jos löydetty valmisohjelmisto on avointa lähdekoodia.

Seravo on yrityksenä erikoistunut nimenomaan avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ylläpitoon ja kehittämiseen, joten tiedämme miten toimia jotta asiakas saa parhaan hyödyn sekä teknologiasta että siihen liittyvästä ekosysteemistä ja yhteisön voimasta.

Siinä harvinaisessa tilanteessa, että asiakkaan tarpeeseen ei ole löydettävissä valmista tai räätälöimällä saatavaa ratkaisua, voimme tarvittaessa tuottaa myös täysin uusia ohjelmistoja.

HTML5 nyt!

Strategiamme uusien ohjelmistojen osalta on tehdä selainpohjaisia HTML5-sovelluksia, koska niiden käyttöönotto ja ylläpito on ylivoimaista erityisesti verkottuneissa ympäristöissä ja monen erilaisen päätelaitteen ja käyttöjärjestelmän ympäristöissä.

HTML5 Logo

Henkilöstöllämme on pitkä kokemus W3C:n standardeja noudattavien selainpohjaisten sovellusten ja www-sivustojen teosta. HTML5:n myötä standardeja noudattaen on vihdoin mahdollisuus tehdä lähes minkälaisia sovelluksia tahansa. Kiitos standardien, sisällöt toimivat kaikkialla, eikä käyttäjiltä vaadita uusien ohjelmien tai lisäosien asennusta.

HTML5 tuo mukanaan myös uusia tapoja käsitellä tietoja ja yhdistää niitä. HTML5 on parhaimmillaan tiedon hallintaan ja esittämiseen keskittyvissä sovelluksissa. PhoneGapin kaltaisen työkalujen ansiosta HTML5-sovelluksia voi jaella myös mobiilisovelluksina sovelluskauppojen kautta, perinteisten verkkosivujen rinnalla. HTML5:n ainutlaatuinen yhteentoimivuus, avoimuus ja vapaus tekee siitä erinomaisen alustan rakentaa tulevaisuuden tietojärjestelmiä. Moderni JavaScript, HTML ja CSS ovat hyvin monipuolisia ja niillä voi toteuttaa mitä mielikuvituksellisimpia asioita.

Node.js

Palvelinpuolella ensisijainen sovelluspalvelinteknologia on Node.js, mutta olemme tehneet myös Python/Django- ja PHP-sovelluksia.

Käyttämällä käyttöliittymässä HTML5-tekniikoita sekä palvelinmoottorissa Node.js:ää saadaan erittäin hyvä hyötysuhde käytetylle kehityspanokselle. Lisäksi HTML5 ja Node.js ovat teknologioina erittäin edistyneitä ja moderneja niin ominaisuuksien kuin suorituskyvyn, tietoturvan ja muunkin laadun osalta.

Ota yhteyttä, niin kerromme mitä kaikkea pystyy toteuttamaan selainpohjaisilla tekniikoilla ja HTML5:llä.

Esimerkkejä Seravon toteuttamista HTML5-sovelluksista


Finsilva.fi
(WordPress)
boostmyads.fi
BoostmyAds.com
(Node.js)
Booktype online and offline publishing platform
Booktype
(Django)

Aiheeseen liittyviä blogiartikkeleita

Seravon julkista koodia

Avointen projektiemme koodi on katseltavissa Seravon Github-sivulla.