Uusimmat artikkelit blogissa seravo.fi:

<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div>

SenioriPC

SenioriPC logo

Olemme SenoriPC:n virallinen edustaja Helsingin seudulla ja Tampereella. Toimitamme esiasennettuja SenioriPC-tietokoneita suoraan asiakkaan kotiin sekä tarjoamme tuki- ja huolenpitopalveluita SenioriPC:n käyttäjille.

SenioriPC perusnäkymä

SenioriPC on mahdollisimman helppokäyttöiseksi tehty tietokone. Siinä perustoiminnot, kuten nettiselailu, tekstinkäsittely, digikuvien käsittely, Internet-puhelut on helpompi tehdä kuin tietokonekaupoista yleisesti saatavissa Windows-tietokoneissa. SenioriPC on myös immuuni viruksille, ohjelmistot päivittyvät automaattisesti ja sen käyttö on huoletonta. SenioriPC on tehty Linuxin päälle, mutta käyttäjä ei näe Linuxia vaan helpon käyttöliittymän (kuva ohessa).

SenioriPC on kehittänyt Practitec Oy yhteistyössä kotimaisten tutkimuslaitosten ja seniorijärjestöjen kanssa. Ikäihmisten iloksi SenioriPC:ssä on vakiona iso tekstikoko ja se on suojattu, jotta käyttäjän ei tarvitse pelätä tekevänsä vääriä valintoja tai sotkevansa tietokonetta. SenioriPC sopii kaikille, jotka arvostavat vaivattomuutta.

SenioriPC:n voi hankkia käyttämällä SenioriPC.fi:n tilauslomaketta tai ottamalla suoraan meihin yhteyttä. Toimitamme kaikki SenioriPC.fi:ssä esillä olevat tuotteet ja palvelut samaan hintaan kuin suoraan SenioriPC.fi:stä. Lisää tietoja SenioriPC:stä löytyy sen sivustolta SenioriPC.fi.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää tai tilaa SenioriPC

Muista sähköpostiviestissäsi kertoa laskutustietosi, eli nimesi ja osoitteesi.